Ledig stilling

Interessante oppgaver, dyktige kolleger, få møter

Systor Vest er Systors avdeling i Stavanger. Systor utvikler både programvare for kunder, og egne produkt. Vi har kjente kunder og har utviklet løsninger du har hørt om. Bedriften er økonomisk stabil Gasellebedrift med D&B AAA-rating og har en høy andel faste inntekter.

 

Oppgaver

I Stavanger jobber vi med programvareutvikling innen mobilteknologi, windowsapplikasjoner, web og embedded. Det benyttes nesten utelukkende C# og Java. Vi benytter siste versjon, og utvikler programvare for alle typer miljø. Vi har mobile applikasjoner, webklienter, desktop/windows applikasjoner, serverside prosesser, og programvare for applikasjonsserver. De fleste prosjekt benytter MSSQL, men enkelte også DB/2 og Oracle. Utviklingsmiljø er Eclipse og Visual Studio med Git.

Det vil være en fordeling mellom nyutvikling og å overta eksisterende stabile prosjekt for å gjøre videreutvikling på disse. Stillingen består i hovedsak av programvareutvikling/programmering hvor man selv designer applikasjonen, med innspill fra kunde og kolleger. Det benyttes tilpassede agile/smidige metoder.

Miljø

Du vil jobbe sammen med utviklere som stort sett er i tredveårene, med relevant bakgrunn og som liker programvareutvikling og å holde seg oppdaterte på hva som skjer i faget.

Kontor med 1-3 personer pr kontor i lyse og trivelige lokaler i nærheten av Stavanger sentrum. Våre arbeidsoppgaver er interessante og varierte. Hoveddelen av utviklingen skjer på oppdrag fra kunde og utføres i våre lokaler. Svært lite overtid, få møter og ingen overordnede uten teknisk kompetanse.

Vi leter etter en person som:

– Liker å programmere og ønsker å utvikle seg innenfor utvikling
– Liker å lære seg selv ny teknologi ved å prøve den ut
– Føler ansvar for det man utvikler
– Ønsker å jobbe med et prosjekt fra start via driftsettelse til fremtidige utvidelser
– Kan ha kontakt med kunde under utviklingen
– Liker å jobbe med mer enn ett prosjekt om gangen
– Ønsker å bli i Stavangerområdet

Send en mail

Om dette er interessant for deg, så send oppdatert CV og litt om deg selv (spesielt i forhold til de momentene som er nevnt) og litt om din konkrete utviklingserfaring (gjerne også utenfor jobbsammenheng) til finn@systorvest.no eller ring 93003149.

Nyutdannede oppfordres også til å søke. Legg da vekt på hva du eventuelt har gjort utover obligatoriske oppgaver på skolen. Arbeid med åpen kildekodeprosjekt er relevant erfaring.

Deretter tar vi et hyggelig og uformelt intervju.